Scania NGS S500 4×2 MEB trekkers

Scania Regio Zuid oost

Afgelopen vrijdag afgeleverd door servicemanager Wim van onze vestiging in Nijmegen aan Roelofs Internationaal Transport uit Wijchen; 2 Scania NGS S500 4×2 MEB trekkers. En wat een plaatjes zijn het geworden! Tevens hebben wij een foto toegevoegd van alle generaties Scania welke al bij de firma Roelofs rijden. We kunnen dus wel stellen dat we hier te maken hebben met een zeer trouwe Scania klant met een schitterend wagenpark! Namens de hele regio veel veilige en zuinige kilometers gewenst.

Comments (1)

Beste lezer van dit bericht,

Mijn naam is Alex van Velsen en ik ben Transport coordinator bij Jusda Europe in Wijchen. We zijn afgelopen jaar begonnen in Nederland met Warehousing. Jusda staat voor Just in Time in het Mandarijn. Wij zijn een logistieke dienstverlener voor oa bedrijven met als moeder organisatie Foxcon.

Regelmatig hebben wij breekbare artikelen die naar Italie mogen worden vervoerd. Dit is negen van de tien keer rond Milaan. Omdat ik jullie naam ken doordat ik jullie auto’s zie rijden in en om wijchen benader ik u om hierover in contact te komen. Onze shipments varieren van 0,5 meter tot complete FTL.

De kleine shipments zijn tussen de 1 a 2 keer per week met ongeveer 1,5 lademeter, terwijl de volle truck meer aan het einde van de maand moet worden ingezet. Kunt u mij aangeven wat de mogelijkheden zijn, wat de staffelprijs en leadtimes zijn die jullie hanteren?

Wij hebben bij onze klanten te maken met SLA’s

Met vriendelijke groet,

Alex van Velsen

Leave a comment