top of page

Bij ons draait het om zekerheid. Empathie en discipline is wat ons drijft en zo zetten wij de extra stap voor jou

Waardering

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij geloven dat kracht van binnenuit komt en daarom luisteren wij naar jouw wensen en denken wij graag met jou mee.

Zekerheid

Wij staan op ieder moment voor jou klaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de extra stap zetten voor jou en verkopen wij geen nee.

Transparantie

Door korte lijnen binnen ons team, zijn wij altijd transparant. Zo weet jij altijd wat je kunt verwachten van ons en kunnen wij altijd open en eerlijk zijn. 

Ontstaan vanuit een passie, uitgegroeid tot een bedrijf met karakter

1991

Wat voor Hans begon als een droom, werd in 1991 werkelijkheid. Hij schreef zich als eenmanszaak in, kocht zijn eerste Scania en startte in dat jaar op zondag 1 september aan zijn eerste officiële rit. 

1996

Na een aantal jaar alleen ritten verzorgen, nam Hans Roelofs in 1996 zijn eerste werknemer in dienst. Hiervoor schafte hij tevens zijn tweede vrachtwagen aan.

2002

Roelofs Transport groeit snel. In 2002 neemt Hans Roelofs het besluit om zelf op kantoor te gaan werken en zo zijn inmiddels 8 rijdende eenheden aan te sturen.

2003

Deze keuze blijkt een schot in de roos. Hans neemt in 2003 de eerste planner aan op kantoor. Hiervoor wordt ook een boordcomputersysteem met satellietverbinding op de auto's geplaatst.

2004

Buiten de voorliefde voor Italië, die in de rijdende jaren van Hans zelf is ontstaan, om, wordt nu het definitieve besluit genomen om met Roelofs Transport specialist op Italië te worden.

2006

In 2006 wordt het er uitgebreid en verwelkomen we administratief & sales medewerkers.

2008

Een echte mijlpaal! Halverwege dit jaar ontvangt Hans zijn 25e Scania. Ook wel de "BV-FH-2008" genoemdt.

2009

In dit jaar wordt het wagenpark uitgebreid met de eerste vrachtwagen die gas verbruikte "BV-FH-92". Bij deze auto werd LPG met diesel gemengd. 

2018

In een decennia tijd is Roelofs enorm gegroeid! Dit brengt de mogelijkheid met zich mee om van locatie te verhuizen. Roelofs Transport breidt uit van 1500m2 naar 5500m2. Dit betekent tevens meer ruimte voor opslag en warehousing!

2020

Roelofs gaat groen! We nemen onze eerste LNG auto in ontvangst. Toen der tijd beschikbaar voor ritten van korte afstand. Ondertussen is dit aantal uitgegroeid naar vijf eenheden en zijn lange afstanden mogelijk door ons netwerk in Italië.

2022

Na ruim 30 jaar tijd en veel veranderingen binnen het bedrijf is het dan écht tijd voor iets nieuws. Roelofs ontwikkelt een nieuwe huisstijl en deze wordt toegepast op de 50ste Scania. Een mijlpaal waar wij beretrots op zijn!

Roelofs Transport is dé transporteur tussen Nederland en Italië waarbij grenzeloze transparantie en zekerheid centraal staat. Of het nou gaat om gevaarlijke stoffen, spoedladingen, complete- of deelladingen, wij regelen het voor jou!

 

Als je ons inzet om jouw opdracht uit te voeren, kunnen we jou, zorgeloos transport garanderen. Wij transporteren met zorg, komen onze afspraken na en staan op ieder moment voor je klaar. Doordat wij een kleinschalig transportbedrijf zijn, zijn er korte lijnen binnen het bedrijf. Zo kunnen wij altijd transparant zijn over onze werkzaamheden en weet jij altijd wat je kunt verwachten.

Of het nou gaat om deelladingen of complete ladingen, een aanvraag met spoed of binnen een tijdslot, gevaarlijke stoffen of speciaal transport

Op ons kun je rekenen.

bottom of page